Ajankohtaista

Jäsenkortin vuositarrat
lähetetään tammikuussa


Pressikortin vuositarrat lähetetään tammikuun toiselta viikolta alkaen kaikille niille jäsenille, joiden jäsenmaksuasiat ovat kunnossa. Tarrat ovat perillä viimeistään tammikuun loppuun mennessä. Nykyinen tarra on voimassa vielä helmikuun loppuun asti.

Jos jäsenmaksuasiat eivät ole ihan ajan tasalla, ne kannattaa yrittää hoitaa kuntoon ennen vuodenvaihdetta tarran saannin varmistamiseksi. Jos rästit ovat suuria, maksuaikataulusta kannattaa neuvotella liiton jäsenrekisterin kanssa.

Tarrakirjeen mukana tulee tänä vuonna ns. jäsenote eli tuloste jäsenen tiedoista liiton jäsenrekisterissä. Jos tiedot ovat vanhentuneet tai muuten virheelliset, korjaukset voi tehdä joko postitse palauttamalla jäsenotteen korjattuna tai lähettämällä tiedot sähköisellä lomakkeella. Lomakkeen linkki ilmestyy näille sivuille, kun jäsenotteiden postitus alkaa loppiaisen jälkeen.

Liiton käyttämä vakuutusyhtiö vaihtuu. Vuodenvaihteen jälkeen liiton jäsenvakuutukset ovat If:issä. If aloittaa uusien vakuutuskorttien postituksen jäsenille jo ennen joulua.


Lisätietoja:
SJL:n jäsenrekisterin puhelinaika klo 9 – 11.30
Yhteisosoite: jasenasiat@journalistiliitto.fi
SJL:n keskus 09 6122 330
jäsenmaksut: Tea Sahlberg puh. (09) 6122 3353 tea.sahlberg(at)journalistiliitto.fi
jäsenyys, pressikortit: Tuire Leppänen puh. 09 6122 3351 tuire.leppanen(at)journalistiliitto.fi
muut jäsenasiat: Arja Katila puh. 050 366 3501 arja.katila(at)journalistilitto.fi


<<<<<Takaisin arkistoon